Hírek

„Befejeződött az ún. 44 csarnok felújítása az Ikarus Ipari Park területén. Az egykori buszgyártó csarnokból közel 400 000 000.- Ft-os beruházással a kor igényeit minden szinten kielégítő raktárakat és üzemcsarnokokat alakítottunk ki.
részletek

Atrium Homes

Az Atrium Homes a XIII. kerület egyik legjobb részén található, két ütemre tervezett társasház, amely a Hun utca, Csata utca, Mohács utca tömböt öleli fel.

Az első ütemben 8 emeleten 235 lakás kialakítására kerül sor valamit két parkoló szint fog épülni az autók számára. A lakások mérete az egy szobás stúdió lakásoktól a 4 szobás családi lakásig terjed. A földszinten az utcafronton kis üzletek, kávézók nyújtanak kényelmet, a belső udvari rész pedig a parkot, játszóteret kedvelő lakók számára biztosít kikapcsolódást.
Az épület eleganciáját két, az épületen áthaladó átrium teszi impozánsá.
A magas színvonalú kivitelezés és jó elhelyezkedés kedvező feltételeket biztosít mindazok számára akik közel kívánnak lenni a belvároshoz, mégis egy családias, meghitt környezetben szeretnének lakni.


Az Atrium Homes a XIII. kerület egyik legjobb részén található, két ütemre tervezett társasház, amely a Hun utca, Csata utca, Mohács utca tömböt öleli fel. Az Atrium Homes a XIII. kerület egyik legjobb részén található, két ütemre tervezett társasház, amely a Hun utca, Csata utca, Mohács utca tömböt öleli fel. Az Atrium Homes a XIII. kerület egyik legjobb részén található, két ütemre tervezett társasház, amely a Hun utca, Csata utca, Mohács utca tömböt öleli fel.
Központi iroda

Tel.: 413-23-23

Fax.: 413-23-20

e-mail.: info@atlasestates.hu

Irodák

Válassza ki irodakínálatunkból az Önnek legmegfelelőbbet. Közel 20 000m2 iroda
a II., VII, XIII és XVI. kerületben…